Jeg udgiver snart en bog om politik

Advarsel: Min næste bog handler om politik

Jeg udgiver snart en ny bog, og den kommer til at handle om politik. Så er du advaret. 🙂 Den handler ikke om den kedelige børnehavepolitik på Christiansborg, men derimod om den brede forståelse af politik: alle forhold og processer, der omhandler udøvelsen af magt, styre og autoritet.

Bogen er en personlig beretning om min politiske vækkelse fra ernæring og sundhed til krig og fred. Jeg formidler resultatet af mine politiske studier, som jeg har brugt meget tid på gennem især de sidste to år. Min interesse handler især om den skjulte magtudøvelse og propaganda, som vi alle bliver udsat for hver dag, men som de fleste af os ikke er bevidste om.  Der er f.eks. meget skjult magtudøvelse i ernæring og sundhed, som det er godt at blive bevidst om både som professionel indenfor sundhed og som sundhedsbevidst borger.

De politiske aspekter er en naturlig del af den holistiske forståelse af sundhed. Det er umuligt at undgå skjult magtudøvelse, så man kan lige så godt blive bevidst om, hvad der foregår, uanset om man sidder på den ene eller den anden side af magtbordet. Og vælge den form for magtudøvelse, der stemmer overens med en dybere etik.

Jeg udgiver bogen selv som e-bog i min webshop her på PerBrændgaard.dk. Bogen er derfor skrevet med 100 % redaktionel frihed, og jeg kan holde salgsprisen nede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.