Psykedelika vs medicin mod stress

Jeg spår, at vi i de kommende år vil se en stigende debat mellem fortalere for psykedelika og fortalere for anti-depressiv medicin i kampen mod stress. Begge typer stoffer virker nemlig på signalstoffet serotonin i hjernen, men de gør det på to meget forskellige måder. Anti-depressiv medicin, også kaldet “lykkepiller”, omfatter stoffer som citalopram, escitalopram, … Læs videre Psykedelika vs medicin mod stress
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]