Energikram leder til spirituel udvikling

Spirituel udvikling med energikram

Energikram er kærlig-venlig, bevidst berøring med udvikling af energi. Set udefra så ligner det et almindeligt kram. Der behøver ikke ske noget særligt. Der er f.eks. ingen grund til at være nøgen eller dyrke sex. Det kan tværtimod hæmme og distrahere.

Energien kan kun opleves. Den kan ikke måles. Der er ikke tale om energi i fysisk forstand. Det er en bevidsthedsenergi, som man oplever som forankret i kroppen. Hos de fleste er energien helt fastlåst i kroppen uden flow. Det kræver ofte en langvarig proces med bevidsthed, åndedræt og berøring, hvis den skal flyde frit.

Det er en energi, der opstår i det bevidste møde mellem det feminine og det maskuline aspekt. Jeg kalder den derfor også for polaritetsenergi.

Det er ikke videnskabeligt dokumenteret (endnu), men jeg tror på, at en fritflydende energi har en gigantisk indvirkning på vores sundhed på alle planer. I Østen er der lange traditioner for den helbredende virkning af denne energi. Der går den under navne som chi, ki og kundalini.

Energikram dig til orgasme

Det primære formål med energikram er efter min mening er opnå en spirituel udvikling og indsigt i vores energimæssige natur. Sundhedsfremme, intens nydelse og langvarige helkrops-energiorgasmer er så blot behagelige bonusvirkninger.

Kvinder har lettere adgang til denne energi og disse oplevelser, men vi mænd kan også lære det. Vi har blot en større forhindring at overvinde i form af den primitive, dyriske, maskuline seksualitet, der er drevet af forplantning og derfor udløsningstrang. Himlen er på den anden side. 🙂

4 1 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments