Placebo-cannabis

Placebo-cannabis: bliv høj af en slikkepind

Hvis du tror, at du indtager cannabis, så vil du opleve en berusende virkning af det. Også selvom der slet ikke er cannabis i det, du indtager. Det viser en undersøgelse i Journal of Psychoactive Drugs. Effekten er der både, når man ryger placebo-cannabis, og når man spiser placebo-cannabis.

Hvis du vil gøre dine gæster skæve til din næste fest, så køb en kasse almindelige slikkepinde og sig til dem, at de indeholder THC (det psykoaktive stof i cannabis). Se hvordan festen udvikler sig. Dagen efter kan du så sige til dem, at det var ren placebo-fup. Det var deres egen psyke og overbevisning, der gjorde dem berusede.

Hvis du vælger en slikkepind med psykedeliske farver, så virker den formentlig bedre.

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om