Placebo-cannabis

Placebo-cannabis: bliv høj af en slikkepind

Hvis du tror, at du indtager cannabis, så vil du opleve en berusende virkning af det. Også selvom der slet ikke er cannabis i det, du indtager. Det viser en undersøgelse i Journal of Psychoactive Drugs. Effekten er der både, når man ryger placebo-cannabis, og når man spiser placebo-cannabis.

Hvis du vil gøre dine gæster skæve til din næste fest, så køb en kasse almindelige slikkepinde og sig til dem, at de indeholder THC (det psykoaktive stof i cannabis). Se hvordan festen udvikler sig. Dagen efter kan du så sige til dem, at det var ren placebo-fup. Det var deres egen psyke og overbevisning, der gjorde dem berusede.

Hvis du vælger en slikkepind med psykedeliske farver, så virker den formentlig bedre.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of