9-11

Tror du på den officielle historie om 9/11?

Et af de politiske emner, som jeg interesserer mig en del for, er 9/11, dvs. terrorangrebene i USA den 11. september 2001. I anledning af at det på tirsdag er 17 års jubilæum for de tragiske begivenheder, så vil jeg her lave en lille opinionsundersøgelse. Den officielle historie om 9/11 er omtrent sådan: En række … Læs videre Tror du på den officielle historie om 9/11?
For at få adgang til dette indhold skal du være Brændgaard Sundhedsklub (abonnement).
nyeste ældste flest stemmer
Besked om
Peter Ole Kvint
Guest

al-Qaeda er imod USA’s og Israels behandling af muslimer. Ikke imod frihed i Vesten. Dette angreb var ikke det første angreb af al-Qaeda på World Trade Center. I det første forsøg var bomben ikke effektiv nok. USA har to efterretningstjenester, en FBI som arbejder i USA og CIA som arbejder uden for USA. Udenlandske terrorister i USA er derfor kun kendt af CIA, men er på FBI’s område, og har derfor mere eller mindre frit spil. Et åbent spørgsmål er hvor meget Israelerne viste og om de var glade for angrebet. Da de jo nu slap af med Saddam, som… Read more »