Er du også prostitueret?

Er du også prostitueret?

Jeg har med tiden fået en anden opfattelse af begreb prostitution end den gængse. Jeg opfatter i dag prostitution som at sælge noget, der strider imod ens personlige etik. Det kan være hvad som helst og ikke kun sex.

Det er for de fleste af os let at blive prostitueret, hvis vi lever af at sælge sex, men det er ikke nødvendigvis sådan for alle. Det er kun den enkelte, der ved det.

Den mest udbredte og politisk interessante prostitution er den, der slet ikke handler om sex, men derimod om at sælge viden, holdninger og evner til formål, der strider mod ens personlige etik. Hvis en person ikke har nogen anden personlig etik end at tjene så mange penge som muligt, så betragter jeg også personen som prostitueret. Det viser etisk forfald, der giver grobund for ekstrem magtudøvelse på alle områder af samfundet.

Den eneste forskel på en prostitueret, der sælger sin krop og en prostitueret, der sælger sin hjerne, er, at den første er bevidst om det.

Denne tekst er et uddrag fra min nye bog FRI, der udkommer den 11. september.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of