Sandheden om 9/11

Hvorfor søger medierne ikke sandheden om 9/11?

Med henvisning til analyser af Frances T. Shure beskriver jeg i min nye bog FRI, hvorfor de etablerede medier ikke søger sandheden om terrorangrebet i USA 11. september 2001. Problemet er strukturelt, og det bliver drevet af en udbredt frygt i medierne, som omfatter frygt for: Ikke at nå forventningerne til fremgang i profit i … Læs videre Hvorfor søger medierne ikke sandheden om 9/11?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.