Flat Earth er en psykologisk operation

Er der også nogen af dine venner, der er begyndt at tro på Flat Earth-teorien? Altså teorien om, at jorden i virkeligheden er flad, og at vores autoriteter og videnskab har holdt os for nar i århundreder ved at bilde os ind, at jorden er rund.

Jeg har studeret sagen, og min konklusion er, at jorden faktisk ER rund , og at vi ikke er blevet holdt for nar. De fysiske beviser taler deres eget, tydelige sprog. Det er vigtigt at have et åbent sind, men det skal ikke være så åbent, at hjernen falder ud.

I mine studier af Flat Earth-teorien og den retorisk og kommunikationsmæssige måde den bliver fremført på, så er min mest sandsynlige konklusion, at bagmændene bag den moderne Flat Earth-teori er særdeles professionelle kommunikatører med et helt andet, primært formål end at overbevise os om, at vi er blevet holdt for nar.

Det er min vurdering, at det reelle formål med at pushe Flat Earth-konspirationsteorien er at få autoritetsskeptiske sandhedssøgere til OGSÅ at tro, at jorden er flad, hvorved deres troværdighed og politiske gennemslagskraft på ALLE områder bliver jordet.

Flat Earth er en psykologisk operation, der tjener militære og politiske formål såsom at undgå afsløringer af sandheder om de reelle konspirationer, herunder 9/11 og mordet på John F. Kennedy. Jeg mistænker CIA for at stå bag Flat Earth-teorien.

Det og relaterede emner kan du læse mere om i min nye e-bog FRI – En personlig beretning om illusionernes lænker. Bogen er baseret på grundig research og indeholder en omfattende liste af referencer.

5 1 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments