Nyt lovforslag hæmmer vores ytringsfrihed

Ytringsfrihed er sundt. Meget ytringsfrihed er meget sundt.

Justitsminister Søren Papes lovforslag om ændring af straffeloven om ulovlig påvirkningsvirksomhed gør, at man vil kunne komme 12 år i fængsel for at dele et opslag på Facebook, der forholder sig kritisk til Danmark, USA, Israel, Saudi Arabien eller andre af det krigsliderlige Danmarks korrupte allierede. Det samme risikerer man, hvis man vover sig til at skrive noget positivt om onde Rusland, onde Syrien eller onde Iran. Det bliver ulovligt, hvis man gør opmærksom på, at verden ikke er sort/hvid.

Lad os kæmpe med alt hvad vi har for, at dette lovforslag IKKE bliver vedtaget! Vores magthavere skal lade være med at snige den slags love ind over hovedet på os. Vores medier har igen svigtet os ved total manglende dækning af sagen. Hvis vores penge- og magtliderlige politikere insisterer på, at dette vanvittige lovforslag absolut skal til afstemning, så skal det til folkeafstemning!

Læs mere om frihed, sundhed og politik i min e-bog FRI.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments