Cacao på havregryn

Derfor virker ceremoniel cacao

Har du også mærket virkningerne af ceremoniel cacao? Det biologiske fundament for oplevelserne under en cacaoceremoni er cacaoens naturlige indhold phenylethylamin (PEA), anandamid, theobromin og magnesium. Såkaldt ceremoniel cacao har formentlig et højere indhold af disse stoffer. PEA fremmer en euforisk sindstilstand. Anandamid virker som cannabis på cannabinoidreceptorerne i hjernen. Theobromin udvider blodkarrene og kvikker … Læs videre Derfor virker ceremoniel cacao
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]