Krammeklubben på DR i aften

Jeg er i fjernsynet i aften (DRK kl. 22:30) med Østerbro Krammeklub i programmet ‘Velkommen til fremtiden – kærlighed’.

Se udsendelsen på nettet

Her er DRs præsentation af udsendelsen: “Drømmen om den eneste ene er svær at nå i virkeligheden, og derfor tænkes der nyt på kærlighedsfronten. Camilla Mauritzen er netop blevet mor, alene, til lille Alvin. Den hvide prins dukkede aldrig op. Birgitte og Hans-Erik har efter 21 års ægteskab fundet ud af, at den eneste ene ikke kan stå alene og har givet hinanden lov til at have kærester på siden. Og i en lejlighed på Østerbro mødes en gruppe af folk hver uge for at få stillet deres hudsult ved at kramme med hinanden. Verden er lige nu i vild forandring. Det er i brydningstider som disse, vi finder nye måder at leve på. I denne serie møder vi en række danskere, der allerede har taget hul på fremtiden. Vi dykker ned i fire emner, der tegner vores tid, og som er under forandring: Fordybelse, relationer, præstation og kærlighed.”

Hvis du er nysgerrig på at prøve krammeklubben, så er du velkommen til at melde dig ind i facebookgruppen, hvor du finder en oversigt over kommende begivenheder, som du kan tilmelde dig.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.