The Light Tantra: Energisex med tøj på

The Light Tantra: Energisex med tøj på

Energisex med tøj på er en central praksis i The Light Tantra (TLT).

Det spirituelle formål med energisex er at øge den spirituelle energi. Denne energi trænger gennem kroppen, tankerne og følelserne, så det bliver lettere at indse, hvad vi dybest set er: ånd. Energien er næring til ånden.

Ved at beholde tøjet på og afstå fra fysisk sex i den tantriske praksis kommer der meget større fokus på de kropsbevidsthedsmæssige fænomener af energi, som det egentlig handler om. Det handler faktisk slet ikke om sex i traditionel forstand.

The Light Tantra er taoistisk tantra, der via en trinvis udvikling leder til åndelig indsigt og mange andre indsigter og ressourcer undervejs.


Tilmeld
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments