The Light Tantra: Energisex med tøj på

The Light Tantra: Energisex med tøj på

Energisex med tøj på er en central praksis i The Light Tantra (TLT). Det spirituelle formål med energisex er at øge den spirituelle energi. Denne energi trænger gennem kroppen, tankerne og følelserne, så det bliver lettere at indse, hvad vi dybest set er: ånd. Energien er næring til ånden. Ved at beholde tøjet på og … Læs videre The Light Tantra: Energisex med tøj på
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]