Politiet giver plads til terror

Politiet giver plads til terror

Min gode ven Peter har i dag modtaget en skriftlig dødstrussel. Da han ville anmelde det til politiet fik han at vide, at de ikke ville tage imod en anmeldelse om det. De ville lave et notat uden at gøre noget, men at true folk på livet er åbenbart ikke nok til, at man får konkret hjælp fra politiet. Heller ikke når truslerne er meget konkrete og kan dokumenteres. Min ven opfattede det som om, at politiet opfordrede ham til enten selvtægt eller at vente på at blive overfaldet.

Til gengæld står politiet på spring til at tage imod anmeldelse og rejse sigtelse, når de modtager en anmeldelse fra en kvinde, der føler sig voldtaget efter at have haft sex med en mand. En af mine andre venner, Søren, var tidligere på året ude for at blive ringet op af politiet, fordi en kvinde havde anmeldt ham for voldtægt. I følge Søren var det helt frivilligt sex, og han følte faktisk, at det var hende, der havde været den aggressive.

Det er påfaldende, så ligeglade politiet åbenbart er, når en mand ønsker at foretage en anmeldelse for dødstrusler, som han kan dokumentere sammenlignet med politiets iver efter det modsatte, når en kvinde anmelder et seksuelt overgreb helt uden bevis.

Peter vil nu anskaffe sig et våben, så han kan forsvare sig selv. Søren ønsker at være kvinde i næste liv. Danmark er blevet et mærkeligt land, hvor folk slipper afsted med dødstrusler, mens kvinder bliver tildelt en særlig magt over mændene. Eller med andre ord: Politiet giver plads til terror!

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of