Dansk spiritualitet er spritualitet

Dansk spiritualitet er en spritualitet

Dansk spiritualitet er en spritualitet. Det er ‘spiritualitet’ med et ‘i’ for lidt. Juleøllene adskiller sig fra hverdagsbajerne ved at indeholde mere sprit. Og de bliver skyllet ned med ren sprit i form af julesnaps. Mens vi brokker os over de underlige muslimer, der rent faktisk tror på Gud. Ja, Gud og Allah er den … Læs videre Dansk spiritualitet er en spritualitet
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]