Det kæreste fængsel

Det kæreste fængsel

Hollywood og den kristne kirke er to af den vestlige verdens helt store propagandamaskiner. Hvordan kan det være, at de er så ivrige efter at pushe idealet om den romantiske kærlighed, den eneste ene, kærestelykke og i sidste ende ægteskab?

En overset forklaring på denne ensidige kærestepropaganda er, at mennesker der har en kæreste er meget lettere for magthaverne at kontrollere.

Kæresteforholdet (uanset om man er gift eller ej) og drømmen om det lærer dig, at du ikke er fri, og at lykken er at være ufri. Drømmen om en kæreste er drømmen om at komme i et lykkeligt fængsel med masser af nydelsesfuld bedøvelse. På samme måde elsker magthaverne, når folket bare bliver glade, hver gang de får frataget frihed under falske løfter om en højere lykke. Det hele bliver vendt på hovedet: frihed er lidelse, og fængsel er lykke.

At være i et parforhold er et mikrokosmos af overvågningssamfundet med pligt til at afrapportere sine handlinger, og hvor man bliver straffet, når man har gjort noget forbudt. Man lærer også fornøjelsen ved at overvåge, kontrollere og eje et andet menneskeske, så man får sympati med de samme diaboliske tendenser på det makrokosmiske samfundsplan.

Og stille og roligt ændrer man sig selv, så man til sidst er så konform, at man er stolt af at blive overvåget og glæder sig til at aflægge rapport til kæresten/staten.

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om