Sukker er sundt

Sukker er sundt

Ny svensk forskning viser, at personer med et lavt indtag af sukker har en større risiko for at dø for tidligt end personer med et moderat indtag af sukker. Dette på trods af mennesker, der undgår tilsat sukker har en sundere livsstil i øvrigt. Så hvis du har planlagt at gå kold Tyrker på sukker … Læs videre Sukker er sundt
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Sundhedsabonnement per måned, Sundhedsabonnement per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]