Spirituel kramning

Mere spirituel kramning

I 2019 vil jeg fokusere endnu mere på at sprede budskabet om spirituel kramning og krammemeditation. Ikke kun i min private krammeklub, men også i events for alle med spirituel interesse.

Spirituel kramning kan foregå meget enkelt ved, at man ligger sammen på en madras i stilhed eller med passende baggrundsmusik. Man bruger så den fysiske berøring og dens virkninger til at slukke Tænkeren og åbne sindet for, hvad der er bag tankerne.

Spirituel kramning foregår naturligvis uden snak. Det er stadigvæk samvær, men det er på en non-verbal måde. Det kan lede til kontakt og sammensmeltning i helt anden dimension, end de fleste moderne snakkemennesker er vant til. Det er ikke asocialt. Det er socialt samvær på en spirituel måde.

Dét vil jeg gerne inspirere flere til i 2019.

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om