Personlig hetz kan være politisk motiveret

Jeg bliver i denne tid udsat for massiv hetz mod min person. Det kan meget vel være nogle af de mørke, skjulte magthavere, der trækker i trådene. Deres mål kan være at lukke munden på mig eller øjnene på mine læsere, så min samfundskritik ikke bliver spredt.

Hetzen startede, da jeg for alvor begyndte at være aktiv i min blog og på de sociale medier med politiske analyser og holdninger. Den kan så være spidset til for at sikre, at ingen læser eller tror på det, jeg skriver i den bog om politik, som jeg for nylig har udgivet. Bogen indeholder analyser, der er når frem til konklusioner, der er farlige for de korrupte magthavere i vores samfund.

Min politiske bog hedder ’FRI – En personlig beretning om illusionernes lænker‘. Du kan “købe” den som e-bog for 0,- kr. i min webshop.

Hvis du opretter dig som gratis medlem af PerBrændgaard.dk, så får du også adgang til mine politiske blogindlæg.

I bogen FRI fremfører jeg argumenter for bl.a. disse opfattelser:

  • Danmarks deltagelse i USAs krige mod Afghanistan og Irak er baseret på bedrag.
  • Den officielle historie om 9/11 (terrorangrebet i USA 11. september 2001) kan umulig være sand.
  • De skrøbelige narrativer skal udfordres, især når de bliver brugt til at gå i krig og slå folk ihjel.
  • Hvis du har penge nok, så kan du “bevise”, at hvad som helst er sundt. Jeg giver i bogen en konkret opskrift til, hvordan man gør det i praksis med afsæt i ernæringsforskningen.
  • Den officielle historie om menneskeskabt global opvarmning som følge af CO2 distraherer godhjertede mennesker så meget, at magthaverne får fred og ro til at fortsætte med at voldtage vores fælles planet og slå uskyldige mennesker ihjel i den proces. “Global opvarmning” skaber global blindhed for verdens helt store og meget reelle problemer.
  • Det gigantiske bedrag bag pengeskabelsen og behovet for at fastholde illusionen om pengenes værdi via militær (voldskapitalisme).

I bogen redegør jeg også for nogle af resultaterne fra den internationale forskning i nutidig, vestlig propaganda, Israels dokumenterede historie med at anvende terror under falsk flag som politisk våben, den falske trussel om Rusland, samt årsager og mekanismer bag mediernes totale svigt af deres public service-forpligtelse.

Jeg opfatter det som min pligt som borger i et demokratisk samfund med ytringsfrihed at undersøge og oplyse om disse ting. Jeg stiller gerne op til offentlig debat med enhver. Jeg lader mig gerne invitere til at holde gratis oplæg om min politiske vækkelse. Jeg har fra starten vidst, at mit politiske engagement var totalt selvmord for min sundhedsvirksomhed, men jeg har besluttet mig for at være ligeglad med det. Det er også derfor, at jeg sælger min politiske bog gratis og holder politiske oplæg gratis til alle, der måtte være interesseret i at læse og lytte og tænke ud af boksen. Jeg taler også gerne om den aktuelle hetz mod mig, og hvad dertil hører. Med andre ord: Jeg lader mig sgu ikke slå ud så let!

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of