Er man skyldig, fordi der bliver rejst sigtelse?

Nej! I mit tilfælde er sagen endt i retten simpelthen fordi, at jeg har nægtet at udtale mig til politiet af principielle grunde. Anklagemyndighedens eneste næste mulighed er så at tage den i retten. Så det bliver faktisk først i retten, at jeg bliver afhørt om sagen. Jeg glæder mig til at fortælle, hvad der faktisk er sket foran dommerne. Det er trist, at man som borger i et demokratisk samfund skal have så lidt tillid til politiets interesse i at søge sandhed og retfærdighed. Heldigvis har man stadigvæk den grundlovssikrede rettighed til ikke at udtale sig til politiet.

Min principielle holdning til politiet skyldes ikke kun, at jeg er Morrissey-fan, og at han på sit nyeste album har en fantastisk sang med titlen ’Who Will Protect Us from the Police?’.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of