Glædelig krammedag!

Det er i dag International Krammedag. Må dagen bringe dig tættere på dine medmennesker og den ubetingede kærlighed. Aldrig i menneskehedens historie har kram været så vigtig som nu. Sundhedsmæssigt, politisk og spirituelt. Må snævertsynede og snævertelskende åbne deres hjerter for den guddommelige, mellemmenneskelige kærlighed. Må vi alle høre Jesus’ bud om næstekærlighed på ny … Læs videre Glædelig krammedag!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]