Jorden

Min ven tror, at Jorden er flad

For noget tid siden fik jeg en ny ven. En meget flink fyr. Han er fuldstændig overbevist om, at Jorden i virkeligheden er flad, og at en stor konspiration holder det hemmeligt for os. Det har han så flere gange meget entusiastisk forsøgt at overbevise mig om.

Jeg har jo et åbent sind og den grundholdning, at man ikke skal afvise nye teorier bare fordi, at de strider mod det, man i forvejen tror på. Så jeg lyttede til hans argumenter, stillede undrende spørgsmål og lyttede til hans svar. Jeg foretog selvstændig research af emnet og kom frem til denne konklusion: Jorden er ikke flad. Den er rund. Der er ingen stor konspiration på spil.

Det er sundt at have et åbent sind. Det skal bare ikke være så åbent, at hjernen falder ud. Med al respekt og kærlighed til min nye ven. 🙂

Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
Besked om