newest oldest most voted
Notify of
mickarnholtz@gmail.com
Member
mickarnholtz@gmail.com

VOLDTÆGT – en hver mands risiko!!! Da jeg i fredags satte mig som tilhører i retssalen, hvor Per Brændgaard var anklaget for voldtægt, havde jeg mødt Per een gang – til et dialogmøde om Jesus og Buddha. Jeg ville nyde at kunne sige, at jeg var anderledes end folk er flest på dette punkt, at vi partout er nødt til at få puttet folk i båse – kan jeg lide ham eller kan jeg ikke lide ham? Jeg måtte tage hjem uafklaret, jeg kunne ikke “lure” ham, og således mødte jeg op i retssalen for at se, om jeg dér… Read more »

Michael
Guest
Michael

Jeg har læst det hele. Respekt for begge skribenter. Desværre ikke overraskende, hvad der er sket.

Jan Nielsen
Guest
Jan Nielsen

Jeg er i dag blevet indkaldt til at afsone 6 måneders fængsel for voldtægt af min niece. Jeg sværger ved alt der er mig helligt at jeg ikke har gjort noget af det hun har fortalt. Mere kan jeg ikke gøre. Hendes ord er beviset i denne sag. På trods af at hun 14 dage efter afhøringen, trak anklagerne tilbage, vælger man at dømme mig alligevel. Første gang var hun troværdig, anden gang var hun ikke troværdig. Det skal lige siges at allerførste gang var hun også troværdig, og der konkluderede man fra politiet at det intet havde været foregået.… Read more »