Det forbudte blogindlæg: sexpsykose

Det forbudte blogindlæg: Kom ud af din sexpsykose, mand!

Jeg bringer her det rå manuskript til det famøse blogindlæg, som jeg skrev til BT.dk i oktober 2017. Københavns Byret har idømt mig 14 måneders fængsel i en påstand-mod-påstand-sag, hvor mit blogindlæg var det eneste fysiske bevis om en episode, der fandt sted i maj 2018. Det er i det hele taget meget underligt, at … Læs videre Det forbudte blogindlæg: Kom ud af din sexpsykose, mand!
For at få adgang til dette indhold skal du være Medlemskab Normal, Medlemskab Budget, Medlemskab Luksus or Medlemskab Super-Supporter.
newest oldest most voted
Notify of
Penis
Guest
Penis

Altså, nu er den anden side af medaljen, den decentificering, som mænd fra samfundet bliver påduttet. Desuden, så længe kvinder har teten, i forhold til valg af seksuel partnere, i hvert fald i de fleste tilfælde, så vil det reflektere sig i samkvemmet mellem dem. Der er også mænd, som er for uattraktive, til at have samkvem med nogen – hvem er ansvarlig for dem de går ud og voldtager? Skal de bare acceptere at ingen vil have dem?