Det forbudte blogindlæg: sexpsykose

Det forbudte blogindlæg: Kom ud af din sexpsykose, mand!

Jeg bringer her det rå manuskript til det famøse blogindlæg, som jeg skrev til BT.dk i oktober 2017. Københavns Byret har idømt mig 14 måneders fængsel i en påstand-mod-påstand-sag, hvor mit blogindlæg var det eneste fysiske bevis om en episode, der fandt sted i maj 2018. Det er i det hele taget meget underligt, at … Læs videre Det forbudte blogindlæg: Kom ud af din sexpsykose, mand!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Penis
Penis
fredag, 8 februar 2019, 21:11 21:11

Altså, nu er den anden side af medaljen, den decentificering, som mænd fra samfundet bliver påduttet. Desuden, så længe kvinder har teten, i forhold til valg af seksuel partnere, i hvert fald i de fleste tilfælde, så vil det reflektere sig i samkvemmet mellem dem. Der er også mænd, som er for uattraktive, til at have samkvem med nogen – hvem er ansvarlig for dem de går ud og voldtager? Skal de bare acceptere at ingen vil have dem?