Tantrabehandlere i panik

Tantrabehandlere i panik

Mange af landets tantrabehandlere er gået i panik efter min dom i Byretten.

Hvis ’kramning’ kan blive misforstået på den måde (med 14 måneders fængselsstraf til følge!), så kan ’tantra’ i allerhøjeste grad også.

Jeg spår en lind strøm af politianmeldelser af tantrabehandlere i den kommende tid. Jeg har selv hørt mange kvinder berette om, hvordan de har følt sig voldsomt grænseovertrådt af især mandlige tantrabehandlere. Men mon ikke også, at der findes mænd, der har følt sig grænseovertrådt af kvindelige tantrabehandlere?

Tantra er jo en gammel spirituel praksis fra Indien (hinduisme og buddhisme), der intet har med nøgenhed og kønsorganer at gøre. Det er derfor mærkeligt, at “tantrabehandling” i Danmark som regel starter med, at man skal tage tøjet af. Det er ligeledes underligt, at mange former for tantrabehandling omfatter massage af penis eller vagina. Man kan derfor være i sin gode ret til at opfatte tantra som noget, der på ingen måde er seksuelt.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har været ude for noget. Jeg ved, hvordan du kan få din tantrabehandler dømt! Når du har vundet din sag i retten, så kan du se frem til at inkassere ca. 30.000,- kr. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du blot har brug for en, der vil lytte til din historie, uden at du nødvendigvis vil foretage en anmeldelse til politiet. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvad du vælger at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.