Joan Ørting om min sexsag

11. februar kl. 6:32: Sexolog Joan Ørting udtaler sig om mig og min sag i BTMetro i dag: http://e-pages.dk/btmetro/305/8. Og på BT.dk. PS: Hvis andre gerne vil have mig ud og fortælle mere, så gør jeg gerne det. Det handler ikke kun om mig. Det handler også om krænkelseskultur, #metoo, mænds retssikkerhed og kommunikation mellem … Læs videre Joan Ørting om min sexsag
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mette Jensen
mandag, 11 februar 2019, 7:57 07:57

Jaaaa👏👏👏👏bortset fra den der “bøjet i NEON og se mig se mig overskrift” fot hvem siger det FORARGER……. og hvem er dey der blir forarget her🤔? Så SPOT ON og godt gået Per (og Joan) SPOT ON med hensyn til dårlig kommunikation og mht at søge kærligheden og ikke formå at udtrykke det anderledes end være med til en omgang flad sex……. Tror alle… Ihvertfald mange kan genkende elementer i denne beklagelige sag 😪 Uheldigt ja, ting der skal arbejdes med JA I ALLERHØJESTE GRAD………. Men voldtægtsforbryder nej ikke på vilkår,(selv min mand har udtrykt at hvis DET VAR VOLDTÆGT… Read more »

Claus Willumsen
tirsdag, 12 februar 2019, 2:47 02:47

Jeg mener på basis af det vi ved, at dommen er forkert. Det fremgik under afhøring af Per Brændgaard, at den forudrettede har det sorte bælte i karate. Jeg kan ikke forestille mig, at hun med den kvalitet ikke har været i stand til at gøre modstand. Det gjorde hun ikke. Tværtimod. Hun tog selv trusserne af, kyssede med Per og indvilligede i at gå ind på værelset, hvor hun sagde, at hun ikke tog noget for at beskytte sig mod graviditet, hvorefter Per iførte sig et kondom. Jeg er aldeles uforstående overfor at der kan dømmes voldtægt i denne… Read more »