demokrati

Danmark: Sidste måned med demokrati

Demokratiet i Danmark er på vej til at blive afskaffet fra udgangen af denne måned. Jeg mærker depressionen brede sig i mit sind. Der er efterhånden ikke andet at gøre end at give op. Det totalitære system er ved at vinde, og 99 % af alle danskere er fuldstændigt ligeglade – godt hjulpet på vej af den udbredte dumheds-epidemi. 🙁

Jeg kan i det mindste give op med en følelse af, at jeg gjorde, hvad jeg kunne. Jeg gravede dybt, formidlede hvad jeg fandt frem til og sagde min mening til alle, der ville lytte. Hvis den nye lov bliver vedtaget, så vil jeg fjerne alle mine offentlige politiske indlæg og kommentarer fra min hjemmeside og fra sociale medier. Og jeg vil fjerne min politiske bog FRI fra min webshop. Jeg vil holde helt op med at ytre mig offentligt om politik. Jeg vil acceptere, at jeg har tabt kampen.

Jeg vil gerne se min datter vokse op, så jeg vil holde omfanget af politiske fængselsophold nede på et minimum. Det er også på grund af hende, at jeg aldrig vil begå selvmord, uanset hvor mørkt det bliver.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of