Påvirkningsloven fjerner ytringsfriheden

15. februar kl. 13:25: De totalitære, fascistiske kræfter i Danmark prøver at nedtone konsekvenserne af Påvirkningsloven, så de kan få den sneget igennem i Folketinget, mens folket er distraheret af Den Store Bagedyst og andre ligegyldigheder. Lad dig ikke snyde! Hvis Påvirkningsloven vedtages så giver det reelt systemet mulighed for at sætte enhver systemkritiker i … Læs videre Påvirkningsloven fjerner ytringsfriheden
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Christina Emmy Lind
Christina Emmy Lind
fredag, 15 februar 2019, 13:59 13:59

Det er tankevækkende, at politikere føler trang til et værktøj, der kan få landets borgere til at stikke piben ind og løbe lidt hurtigere i det opreklamerede hamsterhjul, der, at the end of the day, skulle vise os vejen til lykke og guld for enden af regnbuen.
Giv folket reality-tv, kager og nøgendating, så fastgør vi fundamentet for den småfascistiske neoliberale nye dagsorden, synes at være parolen….tror, det er på tide at se Metropolis fra 1926 af fantastiske Fritz Lang.
🙂
C