Påvirkningsloven fjerner ytringsfriheden

15. februar kl. 13:25: De totalitære, fascistiske kræfter i Danmark prøver at nedtone konsekvenserne af Påvirkningsloven, så de kan få den sneget igennem i Folketinget, mens folket er distraheret af Den Store Bagedyst og andre ligegyldigheder. Lad dig ikke snyde! Hvis Påvirkningsloven vedtages så giver det reelt systemet mulighed for at sætte enhver systemkritiker i fængsel i 12 år alene på grund af ytringer. Hele narrativet om Rusland som den store trussel er i øvrigt 100 % propaganda-bullshit! Læs mere

En tanke om “Påvirkningsloven fjerner ytringsfriheden”

  1. Det er tankevækkende, at politikere føler trang til et værktøj, der kan få landets borgere til at stikke piben ind og løbe lidt hurtigere i det opreklamerede hamsterhjul, der, at the end of the day, skulle vise os vejen til lykke og guld for enden af regnbuen.
    Giv folket reality-tv, kager og nøgendating, så fastgør vi fundamentet for den småfascistiske neoliberale nye dagsorden, synes at være parolen….tror, det er på tide at se Metropolis fra 1926 af fantastiske Fritz Lang.
    🙂
    C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.