Østerbro Krammeklub åbner igen

20. februar kl. 14:47: Jeg har nu rejst mig igen efter mit knockout. I den forbindelse har jeg besluttet mig for at åbne krammeklubben igen. De skal ikke have lov til at ødelægge den idé, bare fordi de ikke kan eller vil forstå. Jeg har lavet en ny online og idiotsikker tilmelding, så jeg forhåbentlig kan undgå misfortåelser i fremtiden. Alle er velkomne til at søge om optagelse. Det er gratis.

2 tanker om “Østerbro Krammeklub åbner igen”

  1. Hej Per

    Jeg har tilmeldte mig til krammer klub men jeg fik ikke bekræftelser.
    Derfor jeg er ikke sikker er tilmelding nu.
    Mvh
    Hussein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.