Nedtælling til fængsel – Slutspurt for politik

24. februar kl. 19:03: Som jeg sagde få minutter efter den dybt uretfærdige dom i Byretten, så opfatter jeg hele sagen som politisk. Nu hvor jeg er kommet mig oven på knockouttet, så vil jeg dedikere de resterende 50 dage frem til Landsretten til politisk oplysning. Jeg vil gøre opmærksom på alt det, jeg opfatter som forkert i Danmark og resten af verden. Så Den Holistiske Sundhedsblog bliver dedikeret til den politiske del af sundhed de næste 50 dage. Da jeg har mistet tilliden til systemet i Danmark, så har jeg nu indstillet mig på, at Landsretten vil idømme mig 20 måneders fængsel i isolation uden mulighed for at kommunikere med omverdenen. Da jeg ikke ved, hvordan jeg vil reagere på at være i fængsel, så bliver de næste 50 dage måske min sidste chance for at ytre mig frit med en velfungerende hjerne om mine visioner om et sundere samfund. Jeg vil pakke en taske med spirituelle bøger og indstille mig på at blive lagt i håndjern og ført væk som politisk fange efter dommen i Østre Landsret den 16. april. Hvis systemet mod min forventning skulle overraske mig og vise en retfærdig side, så vil jeg vende tilbage til kramning og de andre mere behagelige sider af sundhed. Men indtil da: sund politik!

En tanke om “Nedtælling til fængsel – Slutspurt for politik”

 1. Kære Per
  Du står i sikkert dit livs værste situation,kan jeg forestille mig.
  Fulgte din retssag Live og enig absurd dom.Tror nu ikke det er en politisk dom,men du er snare røget med på Mee top tsunamien,hvor sund fornuft og skelneevne er ophørt.
  Fulgte Joans opslag,som kun beskæftiger det.
  Skulle dommen gå imod dig så skal du nok klare det.Du er heldig du har din spiritualitet, kan meditere,skrive og læse bøger,blot husk at der ikke er computeradgang i fængsler længere.Du skal klare sådan et ophold fordi du BESLUTTER dig for det og laver nogle strategier for,hvordan du bedst klare det.
  De bedste ønsker til dig, man kan jo spørge sig selv,hvad meningen er med det skred der er kommet ift. At mænd dømmes så nemt for voldtægt,set fra spirituel side og den fralæggelse af ansvar fra kvinders side,som der sker i en del tilfælde.
  Sender dig et stort kram❤connie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.