Nedtælling til fængsel – Slutspurt for politik

24. februar kl. 19:03: Som jeg sagde få minutter efter den dybt uretfærdige dom i Byretten, så opfatter jeg hele sagen som politisk. Nu hvor jeg er kommet mig oven på knockouttet, så vil jeg dedikere de resterende 50 dage frem til Landsretten til politisk oplysning. Jeg vil gøre opmærksom på alt det, jeg opfatter som forkert i Danmark og resten af verden. Så Den Holistiske Sundhedsblog bliver dedikeret til den politiske del af sundhed de næste 50 dage. Da jeg har mistet tilliden til systemet i Danmark, så har jeg nu indstillet mig på, at Landsretten vil idømme mig 20 måneders fængsel i isolation uden mulighed for at kommunikere med omverdenen. Da jeg ikke ved, hvordan jeg vil reagere på at være i fængsel, så bliver de næste 50 dage måske min sidste chance for at ytre mig frit med en velfungerende hjerne om mine visioner om et sundere samfund. Jeg vil pakke en taske med spirituelle bøger og indstille mig på at blive lagt i håndjern og ført væk som politisk fange efter dommen i Østre Landsret den 16. april. Hvis systemet mod min forventning skulle overraske mig og vise en retfærdig side, så vil jeg vende tilbage til kramning og de andre mere behagelige sider af sundhed. Men indtil da: sund politik!

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Connie jensen
Connie jensen
mandag, 25 februar 2019, 7:55 07:55

Kære Per Du står i sikkert dit livs værste situation,kan jeg forestille mig. Fulgte din retssag Live og enig absurd dom.Tror nu ikke det er en politisk dom,men du er snare røget med på Mee top tsunamien,hvor sund fornuft og skelneevne er ophørt. Fulgte Joans opslag,som kun beskæftiger det. Skulle dommen gå imod dig så skal du nok klare det.Du er heldig du har din spiritualitet, kan meditere,skrive og læse bøger,blot husk at der ikke er computeradgang i fængsler længere.Du skal klare sådan et ophold fordi du BESLUTTER dig for det og laver nogle strategier for,hvordan du bedst klare det.… Read more »