Nedtælling til fængsel – Slutspurt for politik

24. februar kl. 19:03: Som jeg sagde få minutter efter den dybt uretfærdige dom i Byretten, så opfatter jeg hele sagen som politisk. Nu hvor jeg er kommet mig oven på knockouttet, så vil jeg dedikere de resterende 50 dage frem til Landsretten til politisk oplysning. Jeg vil gøre opmærksom på alt det, jeg opfatter … Læs videre Nedtælling til fængsel – Slutspurt for politik
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Connie jensen
Connie jensen
mandag, 25 februar 2019, 7:55 07:55

Kære Per Du står i sikkert dit livs værste situation,kan jeg forestille mig. Fulgte din retssag Live og enig absurd dom.Tror nu ikke det er en politisk dom,men du er snare røget med på Mee top tsunamien,hvor sund fornuft og skelneevne er ophørt. Fulgte Joans opslag,som kun beskæftiger det. Skulle dommen gå imod dig så skal du nok klare det.Du er heldig du har din spiritualitet, kan meditere,skrive og læse bøger,blot husk at der ikke er computeradgang i fængsler længere.Du skal klare sådan et ophold fordi du BESLUTTER dig for det og laver nogle strategier for,hvordan du bedst klare det.… Read more »