Påvirkningsloven

Handler Påvirkningsloven om at forbyde RT?

I oplægget til Påvirkningsloven går Søren Pape & Co i selvsving om den farlige indflydelse fra Rusland. Som om Rusland er den eneste fremmede nation, der prøver at påvirke folket. Hvor naiv eller propaganderende har man lov til at være som justitsminister i Danmark?Hvis Påvirkningsloven bliver vedtaget i Folketinget, så er vi mange der glæder os til på nærmest daglig basis at melde specifikke danske medier, politikere og debattører til politiet, fordi vi mistænker dem for at samarbejde med den amerikanske efterretningstjeneste. Eller den israelske, men det er jo nærmest to sider af samme sag. Det kan føre til fornyet fokus på f.eks. 9/11 og den såkaldte krig mod terror med fornyet fokus på fakta, evidens og kilder.

Det er min vurdering, at et primært formål med Påvirkningsloven er at skræmme danskere væk fra at dele indhold fra RT.

RT er det mest professionelle og ressourcestærke medie, der udfordrer de narrativer som den herskende politik i Danmark og resten af den vestlige verden er baseret på. RT står for Russia Today, og de lægger ikke skjul på et tæt samarbejde med den russiske stat. RT laver TV-nyheder med værter, journalister og eksperter, der taler engelsk. Det hele er lækkert og top professionbelt produceret. RT giver de journalister og eksperter taletid, som ikke får taletid i DR, BBC og CNN.

Jeg har i en årrække fulgt nyhederne fra RT og sammenlignet med de vestlige kilder. Og det er min klare vurdering, at RT er langt mere objektiv end både DR, BBC og CNN. Det kan skyldes, at Rusland har en ganske enkel interesse i at søge og formidle sandheden, så deres journalister har stor frihed. Derimod bliver al kritisk journalistik af væsentlige spørgsmål fuldstændig kvalt i medierne i vores “frie” verden.

Når Påvirkningsloven er blevet vedtaget af nikkedukkerne i Folketinget, så kan de få af os, der er politisk vågne bliver truet med 12 års fængsel for at dele systemkritisk journalistik fra RT.com.

George Orwells dystopi ‘1984‘ fra 1949 er tæt på at være en realitet i Danmark. Og næsten alle danskere er ligeglade, fordi de er bedøvet af underholdning og har fået serveret muslimerne til at projicere al utilfredshed over på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.