Robert Smith

Hug You To Death: Pas på Robert Smith på Roskilde Festival!

Robert Smith skal passe på, når han sammen med resten af det engelske band The Cure besøger Roskilde Festival i år. Hvis det danske politi opdager, hvad han egentlig synger i sangen Why Can’t I Be You, så kan han hurtigt ende bag tremmer. I det danske retssystem bliver den slags ytringer opfattet som intention om overgreb.

Lad mig gennemgå sangen/bevismaterialet.


You’re so gorgeous I’ll do anything!

Sådan starter sangen. Det viser jo tydeligvis, at Robert Smith ikke kan styre sig, når han ser en “gorgeous” person.

I’ll kiss you from your feet
To where your head begins!

Hvad med at spørge om lov først, makker??

You’re so perfect!
You’re so right as rain!
You make me
Make me hungry again

Og her fortsætter han så med at krænke kvinden, da enhver modebevidst kvinde i dag ved, at det mest moderne er at være Uperfekt! Og så sammenligner han hende med regn! Hvad bilder han sig ind?? Som om der er noget som helst godt ved regnvejr?! Hans snak om at blive sulten igen, handler jo nok næppe om at spise en burger! Manden er jo besat af sex! Og gør kvinden til et objekt for hans begær!

Everything you do is irresistible

nHer afslører han sig så for alvor! Han kan simpelthen ikke modstå hende. Han mister kontrollen og bliver nødt til at spise hende. Fuck mand, det kan jo også simpelthen være kannibalismen han der direkte direkte afslører!

Everything you do is simply kissable

Og hold så op med at kysse hende uden at spørge om lov! Bare fordi du har lyst, så behøver hun jo ikke også have lyst!

Why can’t I be you?

Hvis han seriøst stiller det spørgsmål, så må han jo have alvorlige vrangforestillinger, en slags identitets-psykose. Freak!

I’ll run around in circles
‘Til I run out of breath
I’ll eat you all up
Or I’ll just hug you to death

Mere kannibalisme! Og så truer han sgu med at kramme hende til døde! Den mand bør jo sættes i fængsel at det danske krammepoliti – forebyggende! – inden han får mulighed for at kramme med fans på Roskilde Festival senere i år! Seriøst!

You’re so wonderful!
Too good to be true!
You make me
Make me hungry for you

Det hjælper sgu ikke noget med charme, når man bagefter har tænkt sig at æde personen! Det er typisk psykopater at være meget charmerende og forførende på ydersiden for at dække over deres total tomhed og mørke indeni. Skræmmende!

Everything you do is simply delicate
Everything you do is quite angelicate
Why can’t I be you?

Dumme mand, så fat det dog! Du kan ikke være hende! Uanset hvor meget du krammer eller spiser hende! Du er dig, og hun er sig, og sådan er det. Bom!

You turn my head when you turn around
You turn the whole world upside down
I’m smitten I’m bitten I’m hooked I’m cooked
I’m stuck like glue!
You make me
Make me hungry for you

Smart måde at pakke det ind på, at han er smittet med noget! Bullshit fra ende til anden! Du er afsløret, makker, vi ved du er smittet! Og at spise sine ofre for at dække over overgreb er sgu for langt ude!

Everything you do is simply dreamy
Everything you do is quite delicious
Why can’t I be you?
Why can’t I be you?
Why can’t I be you?
You’re simply elegant!

Hvorfor bliver han ved med at spørge igen og igen? Det er typisk mænd, der ikke forstår et nej. De bliver bare ved og ved. Du kan ikke være hende!!! Er du fat-svag, eller hvad??

Og så bruger han læbestift! I rest my case! Anhold den mand!

Og hvis det ikke var fordi, at de formentlig var spist, så ville jeg opfordre hans tidligere ofre til at stå frem! Men måske er der nogen, der kun har fået spist lidt af en arm eller et ben, så de stadigvæk kan fortælle om den onde mand, der vil “HUG YOU TO DEATH”!

Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
Annette
torsdag, 28 februar 2019, 19:56 19:56

😆