5G-skandalen starter revolutionen

5G-skandalen starter revolutionen

5G-skandalen viser med al tydelighed, at vi i Folketinget har valgt en flok politikere, der ikke ønsker det bedste for folket.Når man støtter udrulning af 5G-netværket i Danmark på trods af store sundhedsrisici for mennesker, dyr og planter, så afslører det en fundamental mangel på dømmekraft. 5G-sagen er lige så alvorlig som Irak-sagen, da vores Folketings-politikere støttede anvendelse af dansk militær i den amerikanske krig mod Irak i 2003. Det var ligeledes baseret på et bedragerisk evidensgrundlag. Med den nye påvirkningslov vil alle politikere, der stemte for Irak-invasionen i 2003 heldigvis kunne meldes til politiet for samarbejde med udenlandske efterretningstjenester fra USA og Storbritannien. Så de kan se frem til 12 års fængsel, da vi må formode, at den nye lov kommer til at gælde med tilbagevirkende kraft, så tidligere samarbejder med udenlandske efterretningstjenester ikke kan blive forældet for straf.

Jeg håber, at 5G-skandalen får mange flere til at vågne op til, hvor gennemgribende sygt systemet i Danmark er blevet. Jeg håber, at flere indser, at vi ikke længere kan vente på, at nogen andre gør Danmark bedre. De professionelle politikere er drevet af helt andre motiver end folkets sundhed og trivsel. Vi lever i et kapitalistisk diktatur bedøvet af propaganda og underholdning gennem medierne.

Jeg håber, at du ser indser, at det starter med dig. Den sunde, nødvendige revolution er en bevidsthedsrevolution. Hver gang én ny bevidsthed vågner og begynder at tænke selvstændigt og kritisk, så er vi ét lille skridt tættere på et nyt sundt, solidarisk Danmark som i de gode, gamle dage. Vi må stå sammen og organisere os i en fælles modstand mod det syge system. Vold er det dummeste middel i et folkeligt oprør mod et system, der bestemmer over både politi og militær (og snart også 5G, der efter en optuning til 96 GHz kan bruges til målrettet crowd control). Bevidsthed, ytringer og handlinger med pengepungen er vejen frem i den nye danske revolution.

Bliv medlem og støt revolutionen!

En tanke om “5G-skandalen starter revolutionen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.