newest oldest most voted
Notify of
Claus
Guest
Claus

I en hver seksuel relation ligger der en potentiel risiko for anklage om overgreb. Der findes ingen garanti. Selv en ægtefælle gennem mange år – som man må antage at kende godt – kan i en skilsmissesituation midt i sin forladthed føle sig så krænket og såret, at vedkommende hævner sig på forskellig vis. Hvis jeg var dig, ville jeg formulere en skriftlig samtykkeerklæring, hvori du klart formulerer din rolle som privatperson og, hvor det klart fremgår, at den seksuelle er indgået frivilligt. Du er blevet et “nemt offer” og kan ikke udelukke at nogle vil drage fordel af det.

TM Kjær
Guest
TM Kjær

En ærgelig sag med en grotesk dom, troede virkelig ikke du ville blive dømt – ord mod ord.

Connie
Guest
Connie

Jeg må sige,at jeg er meget enig i dine refleksioner og desværre er der ikke mange der tror vores retssystem kan fungere sådan.og jeg må svare,at jeg ikke ved,hvad der ellers skulle have været sagt eller gjort i den givne situation, der i hvert fald ville have ladet tvivlen komme dig til gode.jeg fulgte din retssag Live på BT og finder det enormt betænkeligt,at en mand kan dømmes for voldtægt på dette grundlag.ønsker det bedste for dig i din retssag