Hvorfor er Astrup så glad for salt?

Hvorfor er Astrup så glad for salt?

Arne Astrup, professoren der frikendte sukker, er nu blevet varm fortaler for salt. Han har flere gange i de sidste par år skrevet eller udtalt, at salt ikke er så farligt, og at der ikke er nogen grund til, at folk med normalt blodtryk skærer ned på saltet. Hvorfor gør han det, når ‘Spis mad … Læs videre Hvorfor er Astrup så glad for salt?
For at få adgang til dette indhold skal du være Medlemskab Normal, Medlemskab Budget, Medlemskab Luksus or Medlemskab Super-Supporter.
newest oldest most voted
Notify of
Kirsten
Guest
Kirsten

Arne Astrup er en fusentast (jeg kan ikke få mig selv til at skrive han han jo i bund og grund er en l….) – det har han været, siden han i starten af 90’erne turnerede rundt med sit “sukker-feder-ikke-show” – har selv til min store overraskelse hørt ham føre sig frem på en café i Odense, inden det blev almindeligt kendt, at han var i lommen på sukkerindustrien . Jeg gider end ikke spilde tid på at læse hans nyeste “forskningsresultater”, når de fra tid til anden popper op i medierne. Omvendt må man tage hatten af for hans… Read more »