Jøder i oprør mod Israel

Jeg har efterhånden lært at leve med, at min hjerne nærmest er som et varmesøgende missil, når det kommer til tabuemner. Noget af det mest tabubelagte i vores kultur er at kritisere jøder for noget. Hvis man vover sig til at gøre det, så bliver man straks verbalt overfaldet og beskyldt for at være antisemit og holocaustbenægter.I nogle lande er det decideret forbudt ved lov at stille spørgsmål ved holocaust. Man kan også let komme i fængsel for antisemitiske udtalelser, som den israelske lobby i USA er ved at få defineret som enhver kritik af staten Israel. Det skaber et nyt marked for private ytringsfængsler i det, der op til 11. september 2001 var landet for de frie. Lillebror Danmark aber efter og indfører snart lovstramninger, der også kræver bygningen af flere fængsler til debattører og en tillægsuddannelse til politiet i sindelagskontrol.

Nå, men tilbage til jøderne… Jeg har sat mig ind i emnet, og jeg er kommet frem til, at der findes mindst fire forskellige slags jøder i verden:

  • Kulturjøder, der ikke er særligt engageret hverken politisk eller religiøst, ligesom kulturkristne heller ikke her.
  • Torah-jøder, de ægte jøder, der har den jødiske udgave af Det Gamle Testamente som helligt skrift uden alle mulige tilføjelser. De tror, at Israel bliver etableret, når den jødiske Messias kommer. Det er blasfemi, hvis mennesker skaber et geografisk Israel-land inden da. De er derfor ofte engagerede modstandere af staten Israel.
  • Fredelige zionister, som tror, at jøderne har ret til deres eget land i Palæstina som vedtaget af FN og uden at bruge militær magt til at udvide arealet. Det betyder i praksis, at Israel skal trække sig tilbage fra deres nuværende udbredelse ind i Palæstina.
  • Militante zionister, som er underlagt den vrangforestilling, at det er deres hellige pligt at udvide staten Israels geografiske areal ind i bl.a. Palæstina, Libanon, Syrien, Jordan og Irak. De tror så, at når de har terroriseret og bombet sig til et stort Israel, så vil den jødiske Messias komme. Disse mennesker burde tvangsindlægges i psykiatriske fængsler i stedet for at blive valgt som ledere i Israel og USA. Der er i øvrigt mange militante zionister, der slet ikke er jøder! Mange kalder sig ligefrem evangelisk kristne, og så bliver vrangforestillingerne da først synlige, hvis man har blot en anelse forstand på religionshistorie. Du kan blære dig med den psykopatiske titel af (militant) zionist, hvis du blot støtter anvendelsen af terror (især under falsk flag) og militær (især andre landes militær) for at gøre Israel større.

Noget, der ville være godt for freden i verden, er, hvis alle andre jøder end de militante zionister gjorde oprør mod dem, der har kuppet deres religion for at opnå land, magt og penge! Hvor ville det dog være smukt med en alliance mellem de ægte jøder og de ægte muslimer mod de militante zionister. Opfordringen er hermed givet videre. 🙂

PS: Flere af mine bedste venner er jøder, men ingen af dem er militante zionister. Hvis de var, ville jeg anbefale dem at gå i psykologisk behandling, selvom zionisme ikke er anerkendt diagnose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.