Voldtægt eller frivillig sex

Voldtægt eller frivillig sex? Hvad er det magiske spørgsmål?

Hvordan kan man som mand vide, at en kvinde ønsker at have sex med en? Svaret på dette spørgsmål er relevant for alle mænd.

Berlingske Tidende beretter i dag om en ny rapport fra Amnesty International. Rapporten er baseret på en gennemgang af de juridiske argumenter ved 353 lukkede voldtægtssager samt 94 voldtægtssager, der førte til dom. Rapporten konkluderer, at der var fysisk vold i samtlige sager, der førte til dom. Min sag er så åbenbart undtagelsen, der bekræfter reglen! Eller også har Amnesty International kun analyseret domme fra før 2016, hvor loven og politiets praksis blev ændret markant.

Berlingske citerer advokat Helle Hald: “I dag spørger man stort set ikke gerningsmanden om, hvad der fik ham til at tro, at hun ville have sex med ham.” Jeg er enig i, at det er et meget relevant spørgsmål. Her er, hvad jeg svarede på spørgsmålet i Københavns Byret.

Mig: – Skal vi gå ind i soveværelset?

Kvinden: – Ja. [Hvorefter hun selv rejser sig fra krammemadrassen og går med mig ind i mit soveværelse]

Mig: – Skal vi tage tøjet af?

Kvinden: – Ja. [Hvorefter hun selv tager sit tøj af]

Mig: – Skal jeg tage kondom på?

Kvinden: – Ja, for jeg vil ikke være gravid. [Hvorefter hun lægger sig på ryggen med spredte ben, mens jeg fumler i skuffen efter et kondom]

Hvor meget mere kan man spørge?? Hvad skulle jeg helt konkret have gjort anderledes for at sikre mig, at hun rent faktisk ønskede at have sex med mig? Hvad er det magiske spørgsmål???

1
Skriv en kommentar

Please Login to comment
  Tilmeld  
nyeste ældste flest stemmer
Besked om
Kasper
Guest

Ifølge en del feminister skulle du have spurgt hvert 3. minut om hun stadig ville have sex. Hun kunne jo have ændret mening undervejs.