Spilder du også dit liv?

Når jeg ser mig omkring, ser jeg mange mennesker, der spilder deres liv. Når jeg ser i min fortid, ser jeg mig selv spilde mit eget liv. Det er så let at blive lokket til at spilde livet på meningsløse, materielle formål. Hvis du synes, at dit liv er supergodt og fuld af mening, så … Læs videre Spilder du også dit liv?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Medlemskab med vejledning or Støtte-medlemskab.
newest oldest most voted
Notify of
Christina Emmy Lind
Guest
Christina Emmy Lind

Åh, det elendige hamsterhjul! Vi presses alle ind i det. Allerede fra børnehavealderen (måske også før) – og skolen – den almindelige, den med tests, og lixtal-analyser og inkluderede og knapt-så-inkluderede børn – presser små bløde mennesker ind i en form, så de passer til det elendige hamsterhjul! Men hvis man tør stige af, hvis man tør sige skråt op med parcelhus, ny bil, den der 20.000 kroners charterferie hver sommer, skråt op til ræset og til de af andre stillede forventninger til os, så vi kan være lydige, dygtige, hamsterhjul-løbende borgere, åh, så kan man mærke sig selv, sine… Read more »