Der var engang, hvor jeg ikke havde sex med en feminist

8. marts kl. 9:59: Det er Kvindernes Kampdag i dag. Det får mig til at tænke på dengang, jeg havde inviteret en erklæret feminist hjem til mig på date. Vi endte i seng sammen, men jeg mistede lysten, så jeg sagde nej til sex. Uha, hun blev sur! Hun nægtede at tale med mig igen. Ærgerligt for hun var egentlig meget sød. Jeg er bare ikke særlig heldig med kvinder…

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kasper Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kasper
Guest
Kasper

Det er vi flere der har prøvet. Kom lige til at genlæse denne fra Politiken Krænkelseskulturen er gået for vidt #MeToo-bevægelsen er en ny mccarthyisme med modsat politisk fortegn, og jeg finder den – sagt helt uden overdrivelse – ekstremt farlig. MARIANNE STIDSEN #METOO. Den globale bevægelse er kommet ud af kontrol. Tegning: Philip Ytournel LIGESTILLING KVINDER OG 8. MARTS 8. marts er er kvindernes internationale kampdag. I den anledning bringer Politiken tre Kroniker om ligestilling globalt og lokalt. Dette er den første. FOR ET PAR uger siden offentliggjorde en gruppe på 48 anonyme kvindelige studerende et åbent brev til… Read more »