Karaktermord i Københavns Byret

Karaktermord i byretten

Tirsdag den 29. januar 2019 kl. 15 blev jeg udsat for karaktermord af en dommer og to domsmænd i Københavns Byret. Jeg blev idømt 14 måneders fængsel for en voldtægt, jeg ikke havde begået. Det var påstand mod påstand, og jeg blev dømt uden beviser. Jeg havde gjort præcis, hvad fortalerne for samtykkelov mener, at … Læs videre Karaktermord i byretten
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Claus willumsen
søndag, 10 marts 2019, 11:26 11:26

Jeg undrer mig. Såvidt jeg kunne forstå på det bt rapporterede fra retten, så havde du mulighed for at høre hendes forklaring. Var den rigtig eller fuld af løgn? Har din nye forsvarsadvokat mulighed for at høre en båndet udgave af forurettedes forklaring? Det vil gøre det nemmere for dig at forberede en forsvarstale. Husk på at den dom som faldt i byretten kun er en ratificering. Det er landsrettens dom som formentlig vil blive implementeret og den kan gå begge veje.

Connie
Connie
onsdag, 13 marts 2019, 15:29 15:29

så vidt jeg husker,havde per ikke mulighed for at høre hendes direkte udtalelser,men kun det som anklager fortalte,hun havde sagt.
synes i det hele taget,at systemet med, at anklagede skal sidde i et andet run for at skåne offeret, er problematisk. Der er lavet forskning på, at når den person man vil skade ikke kan ses, så går personen meget længere end de ellers ville have gjort.forskningen er lavet på,at man giver elektriske stød og der var kæmpe forskel på om vedkommende kunne se personen eller ej, i forhold til hvor langt de ville gå