Selv den største vækkelse starter med ét skridt

Min politiske vækkelse til sandheden om magten i verden startede i sommeren 2016. Mit første lille skridt var stille og rolig hyggeresearch af begivenhederne i New York den 11. september 2001.Mit afsæt var, at jeg troede på den officielle historie om 9/11. Jeg havde faktisk aldrig hørt, at der var andre muligheder end den.

Sådan er det med så meget, har jeg så fundet ud af nu: Der er den officielle historie, som du læser om i aviserne og ser i fjernsynet. Og så er der de alternative muligheder, som du selv må finde frem til.

Indtil jeg begyndte at studere 9/11 troede jeg, at medierne selvfølgelig undersøgte nyhederne grundigt, så vi kunne stole på dem. Jeg har nu fundet ud af, at der er mange andre interesser end sandheden, der bestemmer, hvad medierne formidler og ikke formidler.

Den rygende pistol i 9/11-sagen var for mig kollapset af Bygning 7. Den alternative forklaring om, at den blev bragt ned ved hjælp af velplacerede sprængstoffer var ganske enkelt langt mere sandsynlig end den officielle forklaring om, at brand fik den til at falde i frit fald.

Der kom hul på bylden, og ud væltede betændelsen med et væld af andre løgnehistorier og bedrag om 9/11. Og om alt mulig andet end 9/11.

Hvad er dit første skridt?

Min pointe med dette indlæg er, at hvis du ønsker at udfordre din opfattelse af verden, eller hvis du ønsker at inspirere andre til at udvide deres horisont, så må du starte med ét lille skridt. Én lille erkendelse ad gangen. Det er umuligt at forstå det hele på én gang. Gå langsomt frem og vær skeptisk og kritisk overfor alt, hvad du møder på din vej – inklusiv de alternative forklaringer!

Siden 9/11 har jeg studeret en masse forskellige alternative forklaringer om verden. De fleste har jeg forkastet, da beviserne pegede på, at de alternative opfattelser simpelthen var forkerte. En del har jeg taget til mig i min reviderede opfattelse af verden. Nogle er uafklarede, enten fordi der ikke rigtigt er beviser for hverken det ene eller det andet, eller fordi jeg ikke føler, at jeg undersøgt emnet grundigt nok endnu. Lige for tiden undersøger jeg beviserne for og imod, at Jorden er blevet besøgt af rumvæsner… 🙂

Jeg er altid modtagelig for fakta-baserede argumenter imod mine overbevisninger. Jeg er altid parat til at ændre mening, hvis nye beviser peger på noget andet i en overbevisende grad. Jeg har ikke noget behov for at fastholde en bestemt opfattelse af verden. Jeg er egentlig bare drevet af et brændende ønske om at erkende sandheden om alt. Og ja, jeg er en nørd, og jeg er stolt af det! 🙂 🙂

2 tanker om “Selv den største vækkelse starter med ét skridt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.