Hjælp en whistleblower

14. marts kl. 15:55: Pernille Grumme har i dag skrevet dette opslag på sin offentlige facebookprofil, som jeg deler her, da jeg er forbudt på Facebook:“Hvem vil donere en dyt eller hund til en whistleblower?
Krigsudredningen har klart bevist, at Danmark gik i krig på baggrund af løgne. Alle ved det nu! Samtidig forsøger medierne at bekæmpe fake news, – men hvad er forskellen på en løgn og fake news? Nej, vel?
Den 21. marts, 2003, fyrede vores daværende statsminister en tredobbelt løgn af, da han som bekendt sagde : ”Irak har masseødelæggelsesvåben. Det er ikke noget, vi blot tror, vi ved det.” 1) Der var ingen våben, 2) Han havde ingen vished, 3) Han havde IKKE fået oplysninger herom fra Forsvarets Efterretningstjeneste. Det var fake news, og ikke bare en fodfejl, som man nu hævder fra Venstre. Det var en løgn, og det er ulovligt at lyve for folketingets medlemmer!
Major Frank Grevil talte sandt, da han afslørede, at Anders Fogh Rasmussen løj. Og den tidligere efterretningsofficer, Anders Koustrup Kærgaard, talte også sandt, da han senere gjorde opmærksom på, at der forgik klare ulovligheder under en dansk militæroperation i Irak. Løgnerne går dog stadig fri, mens de to, der talte sandt, blev straffet! Det må og skal der rettes op på. Whistleblowerne skal have en kæmpe erstatning og æresoprejsning!
Men indtil da : Er der nogle, der vil og kan hjælpe Anders Koustrup Kærgaard, der bor langt ude på landet og lige nu står og mangler en bil?
Hvis man har en gammel bil eller en motorcykel stående, der ikke bliver brugt, ved jeg, at den vil blive modtaget med meget stor glæde og taknemmelighed. Og hvis man vil støtte et indkøb af et sådant ydmygt befordringsmiddel til en mand, der holdt fast på sine værdier, kan man indsætte et beløb på Kunstnere for Freds konto, 1551-0016983373, mærket Til Anders.

Mange hilsner
Pernille Grumme
Uden Sandhed – ingen fred!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.