Hvorfor er New Zealand-videoen så farlig?

16. marts kl. 16:09: Det ligner desperation hos politiet for at få os (folket) til ikke at dele (og se) den famøse video fra moské-massakren i New Zealand. Jeg tænker, at dansk politi er blevet presset udefra/oppefra for at lukke spredningen af den video. Men hvad ved jeg? Jeg er jo bare en konspirationstosse. 🙂Men jeg tænker umiddelbart: Hvad er så farligt ved sandhed og beviser om kriminalitet? Hvorfor må folket ikke se med og have en offentlig debat om sagen? Det skal selvfølgelig være frivilligt, om man vil se videoen eller ej. Ingen skal tvinges til at se den slags.

Min erfaring fra de sidste års intensive studier af terror, propaganda og politik får mig også til at stille disse spørgsmål:

  • Kan den forbudte video afsløre noget, som nogen ønsker at holde skjult? Jeg har set videoen, og jeg syntes, at det lignede et fupnummer med løst krudt. Ingen skudhuller i væggene. Ingen skudhuller eller blod i kroppene, der bare ligger klumpet sammen. Sådan kunne vi også finde på at ligge i min krammeklub.
  • Kan den forbudte video være gjort forbudt for at øge interessen? Det er ligesom med mad: når noget bliver forbudt, så bliver det endnu mere interessant. Sådan er det også med den video. Interessen vil oplagt sprede sig til (mistænkeliggørelse af) unge hvide mænd og drenge, der bruger det meste af deres fritid på at spille computerspil, der til forveksling ligner den forbudte video.
  • Kan den forbudte video være en fælde for sådan nogen som mig? Videoen kan jo sagtens være optaget i forvejen og bare lagt ud som en falsk livestreaming samtidig med, at det rigtige angreb fandt sted. Videoen var fup, men det rigtige angreb var med rigtige kugler, rigtige døde og rigtige tragedier. Dermed vil man få konspirationstosser til at råbe false flag hoax, mens man ret let kan dokumentere den officielle historie med rigtige døde og dermed, at konspirationstosserne tager fejl.

Det kan selvfølgelig også være, at alt er, præcis som vores medier fortæller os. Den mulighed skal man selvfølgelig også være åben over for, men vi er så bare nogen, der også gerne vil se konkrete beviser om den slags dybe begivenheder i stedet for talking heads i fjernsynet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.