Krigen mod maskulinitet

Krigen mod maskulinitet – og en undskyldning til mænd

Jeg ser mange tegn i tiden på, at maskulinitet er under angreb. Og med min dom i Byretten befinder jeg mig midt i krigszonen.

Da jeg var blogger for BT lod jeg mig selv rive med i kampen mod maskulinitet, da jeg skrev det farlige indlæg om “den mandlige sex-psykose”, der så paradoksalt nok er blevet brugt imod mig i Byretten. Jeg vil hermed gerne undskylde overfor alle mænd, at jeg beskrev vores naturlige seksuelle begær efter kvinder som noget sygeligt. Jeg var blevet lokket af BTs debatredaktør Sanne Fahnøe til at tage emnet op på den måde. Jeg ville gerne fedte mig ind hos frøken Fahnøe og BT – og ofrede så mig selv og mine medbrødre i den proces. Undskyld!

Der er flere andre tegn på, at der foregår en krig mod maskulinitet:

  • #MeToo-bevægelsen
  • Krænkelsesparatheden hos kvinder
  • Andre hårde domme mod mænd i sexsager uden beviser
  • #MeToo-afdelingen i Herstedvester Fængsel (ja, det kalder fængselspersonalet den afdeling, hvor mænd er fængslet i påstand-mod-påstand-sager)
  • Den militante feminisme
  • Våbengørelsen af kvinders ret til at føle sig krænket
  • Sammenblandingen af at føle sig krænket og krænkende handlinger

Det har givet mig anledning til at reflektere lidt dybere over denne tendens. Hvem drager fordel af den? Maskulinitet er ikke kun lyst til sex med kvinder. Det er også handlekraft og sund trang til oprør mod uretfærdighed og undertrykkelse i samfundet i det hele taget. Maskulinitet er den energi i folket, der kan få den voksende politiske bevidsthed til at blive omsat til konkret handling, der kan udgøre en reel trussel mod dem, der lever fedt af det syge i systemet. Når vi oplever, at vores naturlige lyster og drifter bliver gjort forbudte, så begynder vi selvfølgelig at undertrykke dem.

De psykopatiske, udspekulerede og superintelligente magthavere, der trækker i trådene bag kulisserne, prøver at gøre mænd feminine eller intetkønnede ved at få os til at frygte vores maskulinitet. Kvinder bliver nu tildelt en særlig magt i retssystemet, hvilket reelt gør dem til våben mod mænd. Holdningen er, at hvis en kvinde føler sig krænket, så er hun blevet krænket. Det er en våbengørelse af kvinder og følelser. Man udnytter her tidligere tiders uretfærdigheder til at skabe en modbølge, der nu er blevet en tsunami mod maskulinitet.

Den sunde modstandskraft i samfundet drukner. Lad os få gang i genoplivningen! Tag din maskulinitet tilbage, mand! Vær stolt af den! Stå ved den – hele vejen fra sex til samfund. Og soveværelset er et godt sted at starte den maskuline frihedskamp. Men selvfølgelig kun med kvinder, der har lyst til at være med. Den primitive og enkle sandhed er jo, at vi er vilde med kvinder. Det er ligesom den drift, der har sikret vores overlevelse i årtusinder. Og dette har absolut intet at gøre med voldtægt! En rigtig mand, der er fyldt af begær, kan altså godt finde ud af spørge først, og han stopper selvfølgelig, hvis der bliver sagt nej. Men vi er sgu ikke tankelæsere!

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of