Pædofili: den ondartede sammenblanding af kærlighed og sex

Voksne med ansvar for børn bør være fulde af kærlighed og tomme for sexlyst til børn. Hvis de voksne handler på deres pædofile lyster, måske fordi det føles naturligt for dem, så tager barnet skade. Især hvis det er de allernærmeste omsorgspersoner, der retter deres pædofile lyster mod omsorgshungrende børn.

Børn har brug for at mærke ubetinget kærlighed i sin rene form fra de nærmeste voksne. Ubetinget kærlighed er kun ren, hvis den ikke bliver blandet med seksuel lyst. Hvis barnet mærker, at de voksne føler både kærlighed og begær, så trækker barnets selv og ånd sig tilbage i forsvarsposition. Det kan føre til en livslang hæmning af livsudfoldelsen og mange andre problemer.

Denne dybdepsykologiske og åndelige skadevirkning af pædofil børnemishandling bliver overset. Det er samtidig den skadevirkning, der forhindrer barnet i senere i livet at hævne sig på dem, der gjorde barnet ondt. Barnets selv og ånd har jo trukket sig, så der er ikke den nødvendige psykologiske og åndelige styrke til kampen.

Voksne med stor mistro til autoriteter og stor trang til oprør mod magthavere i det hele taget kan ubevidst være drevet af projektioner af pædofile krænkelser fra barndommen. Men uanset hvor meget sandhed, der kommer frem i lyset og uanset, hvor meget man kæmper for retfærdighed i samfundet, så er det dybest set en anstrengt dans om den varme grød. Den indre ro og retfærdighed kommer først, når man ser dæmonerne i øjnene, konfronterer krænkerne og svømmer i grøden.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of