Du er slave af ting, penge og arbejde

Den eneste måde, du kan blive nogenlunde fri i den fysiske verden, er ved at blive selvstændig med privatpersoner som kunder, reducere dine faste udgifter til et minimum og give slip på alle kapitalistisk-materialistiske illusioner.

Det moderne samfund er designet til at sætte dig i et psykologisk fængsel. Den kroniske propaganda bilder dig ind, at du bliver lykkelig ved at købe ting. Du har et arbejde for at tjene de penge, der skal til for at opnå den materielle pseudolykke. Du er parat til krænke eller prostituere dig selv i dit arbejde for at at øge et tal på din bankkonto. Du bruger det meste af din energi på noget, du ikke brænder for. Du opdager måske aldrig, hvad du egentlig brænder for, da du tror, at du skal brænde efter ting.

Du arbejder for at tjene penge, så du kan holde ferie og gå på pension en dag. Du arbejder for at få lov til at slippe for at arbejde. De finder dig i, at staten røver de fleste af de penge, som du tjener til skat. Og når du køber ting, så røver staten endnu flere penge til moms og afgifter. Så du bliver nødt til at arbejde endnu mere, så du kan tjene endnu flere penge, så den lille rest til dig selv bliver tilstrækkeligt stor til at kunne købe flere ting, som du ikke har brug for.

Så længe du er fanget som halvlykkelig slave i dette system, så har du ingen tid og energi til at gå i dybden med noget som helst, der er udenfor systemet. Du overvejer aldrig, at du måske kunne leve dit liv på en helt anden måde. Med færre ting. Med mindre arbejde. Med færre penge. Men med meget mere ånd, frihed og passion!


0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
lørdag, 23 marts 2019, 10:57 10:57

Det er så rigtigt 👌 jeg ER for længst stået af hamsterhjulet, og fornemmelsen af FRIhed er uvurderlig