Landsretten

Mit liv efter Landsretten

Mit arbejdsliv har jo været i limbo siden dommen i Byretten. Jeg har nu besluttet, hvad jeg vil efter Landsretten den 15.-16. april.

Hvis jeg bliver frikendt, vil jeg gå tilbage til at arbejde med det, jeg er uddannet i: ernæring.

Hvis jeg bliver dømt skyldig, så vil jeg dedikere resten af mit arbejdsliv til politisk research og oplysning. Det er også det eneste, jeg har kunnet se nogen mening i at bruge tid og energi på siden Byretten. Min uretfærdige dom bekræftede mig i, at der er store problemer i systemet, og det har været en gevaldig motivation for politisk aktivisme for mig.

Krammeterapi gider jeg under alle omstændigheder ikke at arbejde mere med. Det nåede faktisk aldrig rigtigt at komme i gang.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
3 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
rie
rie
torsdag, 28 marts 2019, 16:14 16:14

Ka man komme med i landsretten? Hvis ja, er det i bredgade…og hvad tid er det? (15 + 16- 4)- de bedste hilsner malika

rie
rie
torsdag, 28 marts 2019, 21:03 21:03

Vi ses☀✌