TV gør dig dum

TV gør dig dum

TV gør dig dum ved at sætte dig i en hypnotisk tilstand og fylde dig med skadelige ideer.

Noget af det vigtigste du kan gøre for din sundhed er at holde op med at se TV. Det er især såkaldt mainstream-TV, der er skadelig, da det er propfyldt med politisk propaganda og reklamer for ting, du ikke har brug for.

Hvis du ser TV, så gør det på en bevidst måde. Vær kritisk og skeptisk overfor alt, hvad du ser. Tænk selv. Lad for Guds skyld være med at være en bevidstløs TV-zombie, der tilbringer hver aften foran hjernevaskeren.

Vælg selv, hvad du vil se. Internettet giver dig mulighed for selv at vælge. Nyd det, indtil internetcensuren for alvor sætter ind. Og husk også at være kritisk i dit valg af udsendelser på nettet. Der er også masser af bullshit der.

Anbefalet øvelse: Se denne udsendelse og vurder selv, om det er visdom eller bullshit. Jeg ved, hvad jeg mener, men du behøver ikke mene det samme som mig.


Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of