Mystiske sager med forsvundne børn og sexmisbrug bliver standset

Jeg er i min research kommet frem til en række sager med forsvundne børn eller sexmisbrug af børn, der er blevet standset af personer højt placeret i magtsystemet: Madeleine McCann cover-upMarc Dutroux og netværket af pædofile blandt eliten i Belgien Jimmy Savile Franklin cover-up Og så er der det oversete tabuemne om, at nogle jødiske … Læs videre Mystiske sager med forsvundne børn og sexmisbrug bliver standset
For at få adgang til dette indhold skal du købe Politisk medlemskab or Abonnement og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jon Loldrup
torsdag, 28 marts 2019, 13:56 13:56

Hvordan kan de mange uformuende immigranter som kommer over Middelhavet betale det det koster? Jeg har hørt det skulle koste en halv bondegård at blive smuglet.
Er der nogen der giver en hjælpende, økonomisk hånd?
Immigrationen har været vældig effektiv til at skabe splid mellem europæere og muslimer. Måske sådan en splid er ganske ønskværdig, hvis man gerne vil lokke europæerne til at føre ens krige mod muslimerne for sig?