Mystiske sager med forsvundne børn og sexmisbrug bliver standset

Jeg er i min research kommet frem til en række sager med forsvundne børn eller sexmisbrug af børn, der er blevet standset af personer højt placeret i magtsystemet:

  • Madeleine McCann cover-up
  • Marc Dutroux og netværket af pædofile blandt eliten i Belgien
  • Jimmy Savile
  • Franklin cover-up

Og så er der det oversete tabuemne om, at nogle jødiske skrifter tillader pædofili. Det er efter min opfattelse svært at se forskellen på disse skrifter og satanisme.

Jeg vil opfordre alle reelt politisk interesserede til at studere disse emner

Og nu er det snart påske, hvor det også er tabu at minde om, at det var nogen, der kaldte sig jøder, der lokkede romerne til at korsfæste Jesus.

Jeg synes, at jøderne skulle bruge anledningen til at blive kristne. Men sådan noget må man jo heller ikke sige højt, selvom vi lever i et kristent land. Men måske er det så enkelt, at Jesus (og den ubetingede kærlighed han repræsenterer) kan sætte os fri?

Det er i øvrigt interessant timing, at min sag skal i Landsretten i ugen op til påske (15.-16. april). Det passer med, at jeg kan “hænge på korset” Langfredag (19. april). Ingen sammenligning i øvrigt, selvom jeg glæder mig til at “genopstå fra de døde”.

Hvis man har en smule religionshistorisk viden, så burde det være klart, at det ikke er muslimerne, men jøderne vi som danske kristne skal være bange for. De muslimske flygtninge, der kommer til Danmark, de kommer her som følge af de krige, som den såkaldt jødiske stat Israel lokker kristne USA til at føre mod Israels fjender i Mellemøsten som f.eks. Irak og Syrien. Men det emne er også tabu, så jeg må hellere slutte nu, inden jeg bliver anholdt af meningspolitiet.

5 1 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jon Loldrup
Jon Loldrup
torsdag, 28 marts 2019, 13:56 13:56

Hvordan kan de mange uformuende immigranter som kommer over Middelhavet betale det det koster? Jeg har hørt det skulle koste en halv bondegård at blive smuglet.
Er der nogen der giver en hjælpende, økonomisk hånd?
Immigrationen har været vældig effektiv til at skabe splid mellem europæere og muslimer. Måske sådan en splid er ganske ønskværdig, hvis man gerne vil lokke europæerne til at føre ens krige mod muslimerne for sig?