Luk bare Radio24syv.

Luk bare Radio24syv

Jeg kan ikke forstå alle de ellers rimeligt intelligente bevidste mennesker, der beklager sig over, at Radio24syv skal lukke.

De får det til at lyde som om, at Radio24syv bedrev original, kritisk journalistik. Det eneste, jeg kommer til at savne fra den kanal, er Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra programmet Den Korte Radioavis. Men mon ikke hun let kan finde en anden medieplatform?

Hvis der er flere gode programmer fra Radio24syv, så kan de vel fint leve videre som podcasts eller lignende på nettet. Man behøver jo ikke have en FM-frekvens for at kunne det. Jeg har ikke hørt noget om, at Dansk Folkeparti ønsker at nedlægge eller flytte internettet til Jylland.

Og nu vi er i gang, hvorfor så ikke lukke for statsstøtten/tvangsbetalingen til alle medier? Der er alligevel ingen af dem, der leverer reel public service, så hvad er det lige præcis, vi som borgere skal tvinges til at betale for? Statskontrolleret propaganda? Hvorfor ikke bare privatisere hele molevitten, så vi ved, at det kun er kapitalistisk propaganda vi modtager? Ikke at der nødvendigvis er den helt store forskel på de to slags propaganda…

Under alle omstændigheder så er det dybt urimeligt, at nogle medier får penge fra staten, mens andre må klare sig med brugerbetaling, annoncer og almindelig bestikkelse. Herunder et medie som denne blog, der desværre får ingen af delene!

Kapitalister og statspropagandister (de går under dække af noget med “marketing” eller “PR”) er meget velkomne til at kontakte mig (skulle jeg hilse og sige fra min bankrådgiver) med forslag (inkl. beløb/budget) til budskaber, som jeg kan pushe via min kanal her. Jeg er også modtagelig for en retaineraftale med den mest anvendte form for propaganda i moderne medier: udeladelser. Så hvis der er et emne, som du godt kunne tænke dig, at jeg ikke bringer op (længere), så kan vi aftale et fast beløb pr. måned for det. Jeg foretrækker den form for propagandaarbejde, da jeg så ikke behøver at arbejde. Du kan selvfølgelig også bare købe en almindelig, gammeldags annonce, men det virker altså bare bedre at camouflere manipulationen som uafhængig journalistik.

Leave a Reply

Please Login to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of