Ingen supportere i Landsretten på mandag, tak

Flere af jer har fortalt, at I gerne vil møde op for at støtte mig i Landsretten på mandag og tirsdag. Jeg ved, at I mener det godt, men jeg vil alligevel bede jer om ikke at møde op i retten.

Det er stressende nok i forvejen , at jeg kan se frem til at skulle besvare flere nærgående spørgsmål om mit sexliv. Det er deprimerende nok i forvejen at være beskyldt for noget nær det værste, jeg kan forestille mig.

Det er retraumatiserende at være i en situation, der psykologisk set minder mig alt for meget om min barndom. Det er som om, at det hele gentager sig igen nu. Jeg føler mig igen udsat for overgreb. Jeg føler mig igen fuldstændigt magtesløs. Nu er det ikke de voksne, der har overmagten, som det var dengang i Silkeborg. Nu er det retten i København. Jeg er igen frygteligt ensom. Det har min psykolog analyseret sig frem til, og jeg tror, at hun har ret.

Jeg prøver nu at forberede mig på det værst mulige udfald, så jeg ikke igen bliver lige så chokeret, som jeg blev i byretten. Hvis jeg bliver dømt skyldig, så vil jeg tillade mig selv igen at synke ned i dyb depression. Helt alene. Jeg håber, at jeg kan komme hurtigt ud af den igen og finde en eller anden form for livsmod i en verden, som så igen har vist sig at være absurd, syg og meningsløs. Jeg vil sikkert høre Faith med The Cure på repeat og bede Jesus om hjælp. Når jeg kommer op til overfladen igen, så vil jeg dedikere resten af mit liv til hardcore systemkritik. Jeg vil grave dybt og formidle de ildehørte sandheder til den hyggebedøvede danske befolkning.

Min psykolog synes, at jeg skal tænke positivt og satse på at blive frikendt. Jeg har jo ikke gjort noget forkert. Men på et tidligt tidspunkt i mit liv mistede jeg tilliden til autoriteter, og den mistillid vendte så tilbage for fuld styrke i det surrealistiske øjeblik, hvor jeg modtog dommen i byretten.

Hvis jeg får brug for hjælp fra nogen af jer, så skal jeg nok selv række ud. På forhånd tak for jeres forståelse.

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
flemming jensenrie Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
rie
Guest
rie

😎😎

flemming jensen
Guest
flemming jensen

hej per jeg Flemming og ask ville gerne komme, måske kan vi hjælpe dig på en anden måde? den bedste kristne person jeg kender, er Torsten fra i mesterens lys, og han samarbejder, med Lene skovmark som du kender, hvis du har lyst kan jeg skrive til ham. Torsten siger bed til gud, og have kærlighed til alle mennesker og til naturen. kærlig hilsen Flemming